måndag 31 oktober 2011

Helgen

I lördags var Anton som vanligt först på hockeyträning och därefter simlekis. Han har fullt upp på lördag förmiddag. Eftersom det nu var uppehållsväder beslöt jag mig för att trimma Saga inför Växjö till helgen.
Denna bild skickades till Mauline som sedan kom med lite påpekanden som jag gjorde senare på kvällen. Tack för hjälpen men jag kan hålla med henne om att det blir mindre och mindre. Kom fakiskt på att det var första gången vi gjorde så med Saga. Medans jag höll på med hunden, klippte Johan pojkarna.
På söndagen åkte vi till ishallen och allmänhetens åkning och Linus fick nu prova att åka och det gick ju riktigt bra även om det var många mag och ryggövningar också...
Ja, vad som hände nu vet jag inte. Lyckas inte vända på bilen.... Texten vill inte riktigt som jag vill heller men det får väl gå ändå. Anton har tagit foto på ishockeyn och jag tror att han är nöjd för fotot hamnade på väggen på en gång. Denna veckan är det höstlov och Johan har varit ledig med barnen idag. Det blev en bowling match och enligt en viskning så vann inte Anton idag så jag får väl hålla tyst. Imorgon väntar åter en arbetsdag för mig men Anton ska till ögonmottagningen kl 8.00 så det blir en tidig morgon för alla imorgon fast de är lediga.
Ja ja bilden blev rätt tillsist.....
/Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar